Medlemsmøde: Tham Luang Cave Rescue i Thailand

Hermed indkaldes til medlemsmøde i DFDMS i samarbejde med DMMS

Ivan Karadzic (IK) er uddannet Teknisk Dykker Instruktør Træner og ejer dykkerskolen “Koh Tao Tec Divers” på øen Koh Tao i Thailand. Derudover er IK leder af Koh Tao Rescue dykker division – en non-gov/non-profit rednings- og ambulancetjeneste, som drives af lokale frivillige. I juni/juli 2018 deltog IK som frivillig dykker i redningen af 12 drenge og deres fodboldtræner fra en oversvømmet hule i Tham Luang Nang Non hulerne i Thailand.

I foredraget vil IK berette om deltagelsen i redningsaktionen, som involverede i omegnen af 10.000 personer inklusiv mere end 100 dykkere fra hele verden, 900 politifolk og 2000 soldater fulgt af medierne i hele verdenen. Således kan vi se frem til en spændende beretning om en spektakulær redningsindsats, dykning under ekstreme forhold og samarbejde mellem civile og militære enheder.

Foredraget foregår på dansk

Forud for foredraget vil der være rundvisning på Forsvarets Dykkertjeneste’s dykkerskib ” Søløven” og Dykkerhistorisk museum i Ubådshallen ved Søløvens kok Marinekonstabel Peter R. Lundin.

Se invitationen her