Julehilsen

SÃ¥ er 2019 ved at rinde ud og fra Dansk Fly og Dykke Medicinsk Selskab vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for interessen i selskabets aktiviteter.

Vi har nået meget. Startede med Thule sagen der ikke var død til generalforsamlingen i marts og besøg hos specialtjenesten i hovedstadens beredskab i juni.

Mest besøgt var dog mødet vi holdt sammen med Dansk militær Medicinsk Selskab som startede med en rundvisning på Forsvarets Dykkertjeneste’s dykkerskib ” Søløven” og Dykkerhistorisk museum i Ubådshallen og sluttede med et foredrag af Ivan Karadzic. Den professionelle dykker fortalte om sin deltagelse som frivillig dykker i Thailand i juni 2018. En episode der gik verden over da den involverede 12 fodbolddrenge og deres træner fanget i en grotte. Fortællingen om den spektakulære redningsindsats, dykning under ekstreme forhold og samarbejde mellem civile og militære enheder fangede manges opmærksomhed i flere timer.

2020 er planlagt til at indeholde flere interessante foredrag.

 

15. januar 2020 skyder vi året ind med en aften om Danmarks nye kampfly F35

 

 

 

14 .marts Kommer Marianne Harboe Frederiksen, arkitekt og lektor på Syddansk Universitet, Institut for Teknologi og Innovation og fortæller om Droner i sundhedsvæsenet – hvor står vi i dag og hvad bringer fremtiden?

 

 

 

30 Maj går turen til Roskilde for at høre om arkæologisk dykning

 

 

 

Rigtig glædelig Jul og godt nytår fra bestyrelsen i DFDMS

Mads, Kamilia, Daniel, Erik, Benny og Malene